Sunday, November 9, 2014

IKLAN / ADS : Ada masalah PERUT BUNCIT ?



Pelbagai produk dah guna tapi perut tak hilang buncit?
Hanya sapu L'arome 2x sehari.
Dalam masa kurang 14hari,ukuran inci akan hilang ketara.
Jimatkan ribuan ringgit,tak perlu pergi slimming center.
100% risk free.Jika selepas 30hari tiada kesan,kami akan pulangkan wang anda. *TnC applied*

Testimoni:
"Perut saya memang buncit.So...bila try produk ni 3 hari dah nampak kesan.Saya juga dah cuba pelbagai krim pelangsingan namun hampa. Dengan L'arome slimming serum ni,saya hanya fokus sapu di bahagian perut sahaja.Tempat lain saya tak cuba lagi.Apa yang amat mengujakan,selera makan saya berkurangan.
Rasa nak makan tu bila perlu je.Kadang-kadang tak habis pun.
Dalam masa seminggu saya dapat pakai seluar lama.Alhamdulillah berkesan.Esok lusa baru nak masuk botol ke-2.So far baru guna 1 botol "

Selepas 31 Dis,harga akan naik menjadi RM160/botol dan RM380/4botol.
Jika anda buat belian hari ini,postage kami akan tanggung.
FREE postage.
SMS/Whatsapp sekarang,stok terhad. 
0162246256 Kak Sri




Monday, October 27, 2014

Larome Slimming Serum - Kak Sri AGEN Larome yang sah

Ingin slim sebelum hari bahagia anda?
Ingin tampak menawan di mata bakal suami?
Jom gunakan Larome!


Larome Slimming Serum.. Open for pre order now.. 
Buy 2 bottle Get 2 bottle for FREE. 
WHATSAPP 0162246256 FOR ORDER.. 

THE BEST PRODUCT FOR SLIMMING FROM SWISS..


Membantu membakar lemak2 tepu dan lemak degil serta hilangkan 100% selulit dan stretchmark yg dh bertahun2 lamanya.. Jangan percaya tapi anda cuba sendiri.. 1-2botol digunakan dlm masa sebulan utk lihat hasil yg berkesan. Depends pada ketebalan lemak dan size badan masing2.. Tidak rugi anda cuba LAROME SLIMMING SERUM jika selama ini telah cuba pelbagai produk perlangsingan yg lain tapi tiada kesan.. InsyaAllah dengan LAROME, sy tidak menjanjikan setinggi langit tapi sy yakin mampu buat anda tersenyum .


0162245256 Contact Kak Sri sekarang.

Friday, October 3, 2014

RM300 DISKAUN!

Jangan lepaskan peluang ini.
3 hari sahaja . Rugi giler jika lepaskan peluang ini.
Sah sehingga 5hb Okt 2014.
Cepat cepat cepat!

;)

Wednesday, October 1, 2014

Latest pelamin(bridal dais) by Sri Bridal


Salam,

Rekabentuk pelamin dari Sri Bridal.
Berminat?
Hubungi Kak Sri 016-2246256 atau 011-32337064(Ezad) untuk keterangan lanjut.

***********************

Our latest pelamin design by Sri Bridal ~ Wedding And Photography.
Feel free to contact Kak Sri 016-2246256 or 011-32337064(Ezad)



















Dais 91

Dais 92








Dais 86

Dais 85


Dais 83

Dais 84




Dais 82

Dais 81
Dais80


Dais 78



other pages of our pelamin..

http://www.sriyanti.com/2011/10/pelamin.html

http://www.sriyanti.com/2009/03/cth-pelamin.html

Thank you.
-k.sri

Tuesday, September 30, 2014

Layangan tahniah dari Kak Sri dan krew Sri Bridal

Salam semua kesayangan Kak Sri..
Lama juga ye Kak Sri tak jenguk blog ni hehehe..
Maaf ye,Kak Sri bz sikit.
Dijamukan untuk tatapan semua, sebahagian dari pengantin2 Kak Sri yang riaskan ..
Tahniah Kak Sri ucapkan kepada mereka , semoga kebahagiaan mereka kekal hingga ke jannah.
Amin..

Nurhidayah & Azman, Masjid Putra Nilai 14 Sept 2014



Nurshafinaz & Izzat, Taman Lingkaran Nur Kajang 14 Sept 2014




Siti Khatijah & Shafawi, Taman Koperasi Cuepacs 14 Sept 2014


Berminat untuk mendapatkan sentuhan Kak Sri?
Call / whatsapp untuk keterangan lanjut 016-2246256 / 011-32337064.
Bye for now.

~Kak Sri

~ Question Form ~

Name:
Email Address:
Contact no :
Address :
Your Question abt Sri Bridal package :

create form